Kam na kosilo in izlet za rd. se kar mudi...

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. jan 2009 10:24

Katka, jaz sem očitno v tistih letih, ko mi nazarensko paše lepo počivati v čebru in če je družba prava, kaj več ne rabim (moram po službeni dolžnosti nositi lepe oblekice in hoditi na slavnostne veselice in se udeleževati obedov z več točkami dnevnega reda in tega v zasebnem ne potrebujem toliko). Kvečjemu grem malo ven, da se koža ne naguba preveč, morda kaj pojem, se malo zleknem in potem se spet malo žogam v vodi in gre. Voda blagodejno vpliva na telo in duha in spira raznorazne brezvezne skrbi, negativne vzorce in ostalo šaro. In iz zastresiranih ljudi nastanejo veseli otroci. In veseli otroci se znamo zabavati, zastresirani odrasli pa rabijo motivatorja in ne vem kaj še vse, pa še potem zgolj in samo ugotavljajo KAJ vse je bilo narobe. Glede rojstnodnevnih žurk (mimogrede, peter, vse najboljše, veliko kvalitetnega in varnega seksa, vse ostalo bo prišlo samo) sem pa enkrat imela eno super žurko in ker je tako super uspela, smo jo naslednje leto ponavljali. In iz tistega sem prišla potolčena kot krpa. Sem se tako vražje trudila, da bi bila hrana okej, da bi bila glasba okej, da bi bil štimung okej.....da je šel moj praznik mimo mene. Kar me je do nadaljenjega ozdravila od velikoprodukcijskega praznovanja okroglih obletnic ever (no, ja, ko bom imela sto let, se bom verjetno malo potrudila, prej pa ravno ne) in imam mnogo rajše low profile in low cost production praznovanja, od katerih ravno ne pričakuješ spektakla, pa se na koncu vedno tako izkaže, da dobiš več, kot si pričakova. Vendelina jr.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

13. jan 2009 14:28

Madona Vendy, pa tale kulianrika te je čisto spreobrnila.....................................................Mamamia

mamamia

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. jan 2009 15:03

A misliš? No, actually imam za en odtenek bolj bakreno rdeče lase od zadnjič.... Vendelina jr.

srečni peter  

član od: 12.1.2009

sporočila: 1

14. jan 2009 15:49

Hvala lepa vsem za odgovore. Bilo vas je lepo brati, nasvetov koristnih poln koš. Bomo verjetno kar v Kavala udarili, pa sporočim kako je bilo. Ampak ker vem da bo družba prava, se bati ni.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti