Pašta s pivom in slanino
| toppy je napisal/a: |
| Fen ti lahko steklo poči,ker je mrzlo zrak iz fena pa vroč.Isto kot topla voda čez zamrzjeno steklo. toppy |
Dokler lajdi sama vozi avto, ga sama vozi na črpalko, uredi servisiranje, menjavo gum in dokler ta lajdi sama plačuje gorivo, tudi sama odstranjuje nalepke in lima nove. Toliko o enakih možnostih.
Ob tej priložnosti še zgodbo: moji moški so ugotovili, da so mi prednjo desno gumo napačno zmontirali, jasno, tudi prodali na platiščih. Ko sem urejela vpis za prvi servis, mi je pred oči prišel brkati šef. " Gospod, vzorec na gumi desno spredaj je pa čuden, drugačen od drugih, " sem nepoznavalsko potožila. V mrazu sva capa-capa do avtomobila. Tip najprej natančno pogleda celo levo stran, nato desno zadaj in šele na koncu napadenu gumo. Moj poznavalaskih pogled je zaznal, no, ja, se ve, kak čustva, ko je neprizadeto izjavil, da je ta guma pripravljena za levo kolo. Da imam pa na levi tudi gumo in da je vzorec vredu, sem naivno pripomnila. Zagotovil je, da mi bodo bliskovito uredili " vzorec", pa še odbijač, ki sem ga načela pri enem betosnkem stebru na urejni bankini, bodo pošlihtali.
Si mislim, kako je bilo potem v delavnici in kako bi šele bilo, če bi moj avto-asistent asistiral pri reklamaciji. ( Je malce rogovili, ker je lajdi solirala.) Ima srečo glede nepoznavalskih lastnikov.
Jelda še niste pogeldali vzorca ?
Lajdi je dovzetna za nasvete in ureja težaveje kot lajdi. Zdaj ne-lajdi razmišlja o odškodnini zaradi ovire na cestišču in morebitni tožbi....
F r i n a| frina je napisal/a: |
Dokler lajdi sama vozi avto, ga sama vozi na črpalko, uredi servisiranje, menjavo gum in dokler ta lajdi sama plačuje gorivo, tudi sama odstranjuje nalepke in lima nove. Toliko o enakih možnostih. F r i n a |
Itak. Moderna lejdi pač. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Moj domači kruh