Točno tole ja.

Pure testenine z dimljenim lososom
Točno tole ja.
Ja, tole od leske bližnjico tudi poznam, ampak tam sem samo poizvedovala, na koncu pa vse zaželeno dobila v Celovcu.
| femica je napisal/a: |
| silikonsko podlago se ugodno dobi tudi tudi v kranjskem Merkurju.femica |
Kaj pa je to " ugodno ". V merkatorju stane mal čez 20 €, kar se meni zdi drago ( pa se mi zdi, da nisem stiskav, vsaj ne zelo ). Pa v čem je finta s to podlago, jaz vse delam na mizi z ultrapasom, se lahko čisti, lepo se dela.......edino nima tistih krogcev narisanih za velikost ( kroga recimo ), čeprav mi v glavnem rata razvaljat testo za jabolčno pito na tapravo velikost pekača tudi brez narisanih krogov in silikonskega valjarja. Mal me razsvetlite ( pa morda še kjerga, ki ne upa vprašat, da ne izpade neumen, čeprav, tisti, ki velik sprašuje se večkrat zdi neumen, tist, ki nikol ne vpraša, ostane za zmeraj neumen ).
ežoj
Jaz sem kupila eno fajn podlogo za valjanje, v merkurju, prozorna je zavita v rolo, je pa tako veliko, da če jo prerežeš na pol imaš 2 velike. Namenjena je tudi oblaganju predalov, polic... jaz jo imam za valjenje. Je pa občutno cenejša od silikonske podlage. Sem zadnjič hotela kupit tisto novo silikonsko, (mi jo je uspelo prerezat, pa ne vem kako), pa sem tole našla. Imajo jih pa tam pri vrečkah in folijah.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Kitajski kruh