Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
| katka lopatka je napisal/a: |
| ............................................................................................... ............................................................................................................................. Ampak ob tem se mi poraja še ena misel, že vseskozi...zakaj vas tako moti različna debelina testa za piškote? Oziroma tako bom rekla, sama na to pred temi temami tu nisem niti pomislila, valjam brez tega in se mi tudi zdi, da piškotov niti nimam takoooo različnih debelin, če pa so, se mi to zdi simpatično, da niso kot iz indrustrije. |
katka, tudi jaz tako razmišljam
ežoj| katka lopatka je napisal/a: |
| Ampak ob tem se mi poraja še ena misel, že vseskozi...zakaj vas tako moti različna debelina testa za piškote? Oziroma tako bom rekla, sama na to pred temi temami tu nisem niti pomislila, valjam brez tega in se mi tudi zdi, da piškotov niti nimam takoooo različnih debelin, če pa so, se mi to zdi simpatično, da niso kot iz indrustrije. |
Haha, tole sva s Katko debatirali na tečaju. Jaz sem bila prepričana, da tega ne rabim. No, zdaj sem dobila ene provizoriš letvice, pa da vidimo
Drugače pa jaz ne maram valjanja in izrezovanja, imam raje piškote drugačnih oblik (samo vseeno jih moram delati, ker otroka ravno take obožujeta)
Sicer imam pa jaz pri valjanju raje tiste piškote, ki ratajo tanjši kot večina, ker se bolj zapečejo in so okusnejši.
AtinaČe so piškoti različno debeli, se tudi zapečejo različno - eni so skoraj še surovi, drugi pa imajo čokoladne robove.
No, kje je torej mogoče dobiti distančnike, ker je težko loviti pletilke po deski za valjanje. Prosim, prosim.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko