član od 20051704 sporočil
Ja, takole - če že greš k birmi, potem pač ne moreš biti čisto vsakdanja, pa čeprav bi ti bilo to morda najbolj všeč.
Jaz bi ti rekla, da si izberi tisto v čemer se boš dobro počutila. Kamot črne ali rjave hlače, čevlje z mal ( široke, stabilne) petke, kak svetel ( naravno bel ali pa še bolje, oranžen ) puli in jakno - morda usnjeno, enake barve, kot čevlje in hlače - v New Yorkerju bodo januarja znižane in bodo res ugodno. Se mi zdi, da usnjena jakna, če ni res nek odbit model, ni nikdar iz mode. Seveda nimam pojma kako izgledaš - imaš temne lase, si morda blond - potem ta barvna kombinacija, ki sem ti jo omenila, morda ni najbolj posrečena. Če si " svetle sorte" potem lahko pač kombiniraš črno s kakšno svetlo modro in, zakaj le ne, z roza, pa potem čisto rahel svetleč lipglos na ustnice in čisto, čisto nežno roza - prosojen lak na nohte ( ne vem, če sem prav povedala - moji najstnici namreč strogo ločita, kaj pomeni roza, kaj pink,...) Nikakor pa ti ne svetujem, da si oblečeš kakšno zamorjeno vijoličasto oblačilo, pa moda gor ali dol, pa bog ne daj, zraven nekaj sivega.... hladno, hladno....brrrrr
Aja, frizura - samo nič "starinskega" - en visoko nošen čop ti bo zožal linijo oči, jih potegnil navzven in navzgor in ti jih naredil mačkaste - pol pa samo še malo maskare na zgornje zunanje trepalnice. Tako združiš "punčko in dekle, ki že zna zapeljivo pogledati".
Če pa imaš kratke lase, morda kakšna špangica na strani - kar tako, za okras in obvezno v barvi pulija.
Evo, toliko od mene. Po "imenu" sodeč bi ti znala moja ideja "potegnit".
lp,
vanjatajnsek