17. dec 2008 22:28
Moji penilci mleka.
in še večja posodica:
Najbolj uporana je posodica.
Pozdravček!
17. dec 2008 22:28
Moji penilci mleka.
in še večja posodica:
Najbolj uporana je posodica.
Pozdravček!
17. dec 2008 22:52
Se pridružujem tistim, ki hvalijo penilec TW. Super je in splača se ti ga nabavit!!!
Lp
cervus
17. dec 2008 22:56
Jaz sem ga za darilo dobila, da se mal pohvalim... (pri zadnjem naročilu TW)... : ) lidka [sonce]
17. dec 2008 23:42
Jaz imam takega, kot Dragička na prvi sliki. Meni za tisto 1x na leto, ko mi zadiši kava, čisto ustreza.
Atina
18. dec 2008 9:37
Hvala vsem, ki ste se oglasili v tej temi! Ko Vendelina ravno omenja, kako ji je kuhinjo pošpricalo, pa še moja prigoda na to temo! Imam tak lonček kot Dragička, pa sem dobila idejo, da bi v njem kar kapučino spenila, tako da sem dala vanj prašek za kapučino, malo vročega mleka, zaprla in začela... Jao jao, kakšna eksplozija!
2. jan 2012 17:28
malo obujam temo in sicer zaradi penilca mleka od TW - že pred časom sem ga nabavila, pa je potem ostal pri mami, ki mi ga je sedaj prinesla nazaj. Nikakor se ne morem spomniti, kako sem penila mleko z njim, prav tako ne vem, a je sploh kompleten - prinesla je posodico (modro) tisto belo "lopatko" z mrežico. A manjka še kak pokrovček?
prosim za pomoč.
neika
2. jan 2012 17:58
Sem si umislila še en penilec. Zaenkrat dobro služi. Dober je tudi za zmečkat zelenjavo.

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 02. 2012 17:59
2. jan 2012 18:25
| neika je napisal/a: |
malo obujam temo in sicer zaradi penilca mleka od TW - že pred časom sem ga nabavila, pa je potem ostal pri mami, ki mi ga je sedaj prinesla nazaj. Nikakor se ne morem spomniti, kako sem penila mleko z njim, prav tako ne vem, a je sploh kompleten - prinesla je posodico (modro) tisto belo "lopatko" z mrežico. A manjka še kak pokrovček?
prosim za pomoč.
|
ja, normalno, manjka pokrov. naliješ mleko do črtice - vseeno, toplo ali hladno - pol pa tisto lopatko gor-dol-gor-dol. brez pokrova bo malo zakomplicirano, ker ti bo mleko brizgalo na vse strani.
lp
cervus
2. jan 2012 19:04
sem šla poskusiti - mleko sem zagrela v mikrovalovki, čez dala alu folijo, parkrat prepognjeno, ker pač ni pokrova, in parkrat dvignila in spustila lopatko - rezultat - čvrsta pena.
hvala za navodila!
neikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne kremšnite

Pašta s pivom in slanino