Moj sin zelo rad je špagete, ampak s prelivom kot je v vrtcu. Jast pa tega ne znam narediti. Mogoče katera ve kako dobijo tist "vrtec" okus?
Hvala in lp
Moj sin zelo rad je špagete, ampak s prelivom kot je v vrtcu. Jast pa tega ne znam narediti. Mogoče katera ve kako dobijo tist "vrtec" okus?
Hvala in lp
Pri nas so v menzi v vrtcu zelo prijazne delavke. Z veseljem povedo, če nas starše kaj zanima.
Mislim, da je res najbolje, da se obrneš kar nanje.
Je pa res, da ni doma nikoli tako dobro, kot v vrtcu ![]()
Naša bejba v vrtcu je vse vrste krompirja. Še pohvali se, kako dober krompirček s korenčkovo omakco je jedla. Doma krompirja niti od daleč ne pogleda, pa tudi kakšna blazna oboževalka korenčka ni ![]()
TI lahko kar iz prve roke povem,da se v vrtcih hrane iz konzerv in krompirja iz vrečk ne pripravlja.Glede omake za na špagete,verjetno si mislila bolonjsko omako.lp Sineja
SINEJAV šolah res kuhajo pire iz vrečke.
V vrtcu ga verjetno ne. Sklepam po tem, ker naša vedno dobi enak pire kot ostali, pa ima prilagojen jedilnik zaradi alergije. V pire iz vrečke, pa je dodano mleko v prahu.
Upam, da se ne motim ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami