Torej, v Grazu sem zasledil v intersparu, da prodajajo suši že zapakiran. Mene zanima, ali se da pri nas kupiti kaj podobnega, ker restavracij ravno ni, vsaj v štajerskem koncu, kje se trenutno nahajam.
LP
St0rMl0rD
Torej, v Grazu sem zasledil v intersparu, da prodajajo suši že zapakiran. Mene zanima, ali se da pri nas kupiti kaj podobnega, ker restavracij ravno ni, vsaj v štajerskem koncu, kje se trenutno nahajam.
LP
St0rMl0rD
10. dec 2008 14:04
Seveda, v Hipermarketu Mercator v Šiški že, torej najbrž tudi v drugih....(slednje samo predvidevam).
10. dec 2008 14:17
V maxiiju tudi in predvidevam, da bi v sušimami tudi prodali.... Vendelina jr.
10. dec 2008 14:29
Punce, dečko sprašuje za štajerski konec, ne Lj.
Na štajerskem koncu že narejenih sušijev nisem videla, niti v Leclercu niti v Intersparu.
Včasih so suši imeli v ponudbi v restavraciji Rotovška klet, kako je zdaj pa ne vem, ker ne zahajam tja.
Najbližje po sushi ti je Seiersberg v tisto japonsko gostilnico v prvem nadstropju. Sushiji so prva liga.
mamamia
mamamia
10. dec 2008 15:43
mamamia, ne bo držalo, sprašuje, kako je s tem pri nas in govori o restavracijah na štajerskem koncu, kjer se trenutno nahaja. Naj iz tega vemo, da tam živi? No ja...
Menda pa imate kak hipermercator, a?
10. dec 2008 16:30
Sprašujem za sushi za kupiti, ne za restavracije, kjer ga strežejo. Torej, že narejenega, ne sestavin. LP St0rMl0rD
10. dec 2008 17:49
Dobi se v Mercatorcentru, vsaj pri nas na Goriškem je tako in to na pultu, kjer pripravljajo sveže sokove, sadne solate, zelenjavne solate ....... daga
11. jan 2009 11:46
V Mariboru sem preveril vse Mercatorje, in nikjer se ne da dobiti sušija, že zapakiranega. Tako sem najbližje ga dobil v Sparu v Seiersbergu. Na žalost. LP St0rMl0rD
11. jan 2009 12:07
Saj tisti "sosedov" je bolj tako- tako. fresh
24. jun 2012 13:37
Po novem je v Mariboru japonska restavracij, ki imajo samo dostavo. Odpira pa se še ena nova.
http://xn--laen-hua.si/ - Stran Lačen.si - objavite fotografije hrane
24. jun 2012 21:00
Ker je tema o "sushi to go" pa za vse tiste v Ljubljani - preverjeno My sushi na Mestnem trgu. Dober. Upam, da sem prav napisala naslov, sicer je pa edini na tej lokaciji. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom