Alternativna medicina

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

25. jan 2012 9:10

Pteletnika se da lepo motivirati za vaje, če se mu, npr.  omeni, da dela te vaje za to, da bo lahko poleti tekal po plaži, brcal žogo in kar je še tega,skratka vse to, česar sedaj ne more.....Tako otrok razume a) razliko med sedaj in potem, b) razume časovni okvir (ker petletnik že ve, koliko časa je od zime do poletja) in c)dobi cilj in se sam motivira.  Vsaj tako smo pri našem plemenu motivirali in so bili rezultati precej dobri.

Vendelina jr.

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

25. jan 2012 19:24

Hvala za vaša mnenja. Hči stara 9 let ima res težko poškodbo, bila je že dvakrat operirana.Rezultatov po zadnjem posegu , ki je bil v začetku januarja še ni opaziti ampak gledamo pozitivno, ker se res vso zdravstveno osebje zelo trudi. So pa prisotne bolečine in občutek nemoči pri otroku. Gledamo pozitivno in se bomo vsi zelo potrudili. Zato sem pa vprašala še za izkušnje s strani alternative, da bi res hčerki nudili največ kar se da.

mizarka(http://mizarka.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti