Praznična nostalgična
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Jaz sem pa šele zdaj (po tooooliko letih) opazila, da se ekipa v spotu v hribe odpelje z rdečo gondolo, nazaj se prpelje pa z modro in tudi kabli so čisto drugače postavljeni....... |
eh, lejo no, gor so šli po eni stran hriba, dol pa po drugi.....![]()
Ja, in naši tastari so jamrali, da so imeli ta bolj premožni pomaranče,da so tobak zavijali kar v cajteng papir, mi pa zdaj obujamo spomine, da so ta premožnejši šli v Trst po cimetove čikgumije, da smo mentolove cigarete kar s kristalčki delali....hehe, pa se zgodovina res ponavlja....
ja, kaj čmo, emšo nas baše, emšo - vsaj , kar se spominov tiče - saj fit in v kondiciji pa smo tako še vse...![]()
lp
cervus| elaphus je napisal/a: | ||
eh, lejo no, gor so šli po eni stran hriba, dol pa po drugi.....[jezik]
Ja, in naši tastari so jamrali, da so imeli ta bolj premožni pomaranče,da so tobak zavijali kar v cajteng papir, mi pa zdaj obujamo spomine, da so ta premožnejši šli v Trst po cimetove čikgumije, da smo mentolove cigarete kar s kristalčki delali....hehe, pa se zgodovina res ponavlja....[srecen] ja, kaj čmo, emšo nas baše, emšo - vsaj , kar se spominov tiče - saj fit in v kondiciji pa smo tako še vse...[jezik] lp cervus [kaca] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom

Pesto palačinke