Hojla!
Živijo, a mogoče katera ve, kje lahko kupim razne likerje in sestavine za mešanje koktejlov, mogoče kje, kjer kupujejo barmani??
LP
medvedka
Hojla!
Živijo, a mogoče katera ve, kje lahko kupim razne likerje in sestavine za mešanje koktejlov, mogoče kje, kjer kupujejo barmani??
LP
medvedka
Odvisno, od kje si. Veliko izbiro ima Davidov hram in zalaga barmane po Sloveniji , prav tako ima veliko izbiro Vik iz Ročevnice pri Tržiču.
Lijana| aby je napisal/a: |
| Hm kje kupujejo barmani ne vem, vem pa da imajo v Maximarketu zelo veliko izbiro teh zadev (v kleti) in jaz ponavadi najdem kar iščem (no, razen grenadine, to iščem že kar nekaj časa..). Mislim da se ti splača it pogledat :) aby |
Sirup grenadine imajo v Leclercu (vsaj v MB), preverjeno prejšnji teden in kupljeno.
Sicer pa lahko grenadine sirup kupiš preko kakšnega posrednika, v lokalih, kjer mešajo koktajle, ti povedo, kdo jim ga prodaja (vsaj meni so povedali brez problema, ko sem vprašala za grenadino).
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado