Ali se obdarjate ob obletnicah poroke?
rolada
Ali se obdarjate ob obletnicah poroke?
rolada
Midva se ne obdarujeva, se pa potrudiva, da gremo okrog tega dneva kam na izlet in nato še na kosilo.
marelicaPri nas kakor kdaj. Večinoma dobim šopek, letos sva sicer oba pozabila, pa naju je mama spomnila in sem šopek dobila kasneje.
Za 13. obletnico sem dobila sadiko oreha in ta zdaj že lepo rodi, potem je sledilo nekaj grmovnic in je zdaj okolica hiše lepo zasajena, za 15. sem dobila 15 temno rdečih, žametnih vrtnic in so ravno te dni romale v smeti, ker so bile že vse preperele in prašne (sem šopek posušila, in je po osmih letih res bil že malce ubog).
Se na dan obletnice malo pohecamo, da smo že dolgo skupaj in bi bilo treba že malo menjat, pa z otrokoma in ostalo družino kakšno penino spijemo, skratka, pri nas je vsakršna obletnica dobrodošel razlog za še kakšno veseljačenje.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Suši z zelenjavnimi polpeti