Punce, najlepša hvala za nasvete.
Juhu, na teh straneh se pa res najde in nauči skoraj vse. Super ste![]()
Punce, najlepša hvala za nasvete.
Juhu, na teh straneh se pa res najde in nauči skoraj vse. Super ste![]()
Kakšne imate kaj izkušnje s sejanjem in potem presajanjem brokolija? Lani so se mi naredile super lepe sadike, od brokolija samega pa potem ni bilo nič. Sumim metulje in gosenice, da so mi pojedli sredico, ampak prepričana pa nisem. Je brokoli kaj posebej občutljiv ali se mi samo ni posrečilo?
rag_doll| Cila je napisal/a: |
Solata na okenskih policah se mi ni nikoli posrečila. Ker nimam prostora za toplo gredo, jo zadnja leta sejem po sistemu Zimskega sejanja ( http://rastline.mojforum.si/rastline-about2631.html&p ) in uspešno vzgojim lastne zgodnje sadike. Ne sicer tako zgodnje, kot v vrtnarijah, so pa moje domače. Tudi veliko drugih vrtnin in okrasnih rastlin sejem na enak način. Klitje je zgodnejše, ker so posode dvignjene od tal, ravno mrzla spomladanska zemlja, ki je sonce zlepa ne ogreje, pa zavira kaljenje . Cila Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 30. 2013 05:43 |
vau
, za solato bi pa tole bilo, ane? moram še malo prebrat tisto temo na povezavi. verjetno jo pa sejem v plastenke približno isti čas, kot bi jo v hiši v korito/lončke?
Gotovo je že kdo govoril o kalilnih vrečkah, pa kljub temu dajem povezavo do izredno lepo predstavljenega postopka. Morda komu pride prav ...
Jejža
Cvet ima kot Kruhovec, če poguglam, podobnega drevesa ne najdem. Če bi sama ne naredila posnetka (originala ne najdem), bi zamahnila z roko in rekla Photoshop. Sicer je pa poznetek iz Ria.

Pa še eno drevo, Jackfruit tree, je iz istega becirka, tale slika je sicer pobrana z interneta, ker na moji sem jaz zraven. :)

![]()
Vanja
A kdo ve, kaj se dogaja s forumom rastlince![]()
![]()
![]()
Vanja, čedna drevesca!
začetnik| začetnik je napisal/a: |
A kdo ve, kaj se dogaja s forumom rastlince? |
Rimljanka,
meni že več kot dva dni, ko kliknem na povezavo napiše, "prosim obiščite spletno stran kasneje".
Iz svojega računalnika sploh ne morem dostopat več![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Žalostna.
Ali ti dostopaš brez vsakega problema?![]()
![]()
Jaz dostopam lahko samo preko explorerja,mozzila mi napiše isto.
So pa nekatere najbolj aktivne menda obvestili o nadgradnji "moj forum.si".
Kot sem danes brala njihove poste,so vsem nam svetovali da naj počistimo piškotke ;)
Drugače pa forum deluje normalno.
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Jajčevci z rižkom