Letos bo spet Jadino leto.![]()
![]()
![]()
Res je ena lisička na dveh nogah!
![]()
Letos bo spet Jadino leto.![]()
![]()
![]()
Res je ena lisička na dveh nogah!
![]()
jade, to je zeeeloooo nevaren plevel¨in najbolje se ga je čim manj dotikati!
Jaz imam v kuhinji eno posebno napravo, ki takoj uniči vse nevarne učinke tega plevela.
In sicer gre ta zadeva v dveh fazah: najprej ga je potrebno predelati na kuhalni plošči, potem pa v jedilnici sledi dokončno uničenje.
Priporočam!![]()
![]()
![]()
![]()
rosie
Jade: ![]()
![]()
![]()
rag_doll, pri tebi gre verjetno za bramorja... tudi pri nas je že kar nekaj rastlin izginilo še preden so dobro pokukale na plano....
kje dobim seme, jaz bi tudi imela tak plevel![]()
| jovita je napisal/a: |
Elaphus, mi vsako leto sadimo kifličarja junija.Prvega (junijskega) sem sadila v začetku meseca in ta teden okopala, drugega bom sadila konec meseca, ko bom pobrala jesenski česen.Od babice sem se naučila, za Petra in Pavla (29.6.) se sadi zadnji krompir, fižol in kumare za jesensko rabo.Jaz sejam takrat korenje, ki ga pustim preko zime v zemlji (mešam Flaker in Ljubljansko rumeno).jovita |
Zelo zanimivo. Kje pa dobite ta čas semenski krimpir?
magnolijaJe še od marca
. Mož nima najboljšega občutka, kolk zelenjave oz. krompirja gre na naš vrtiček
, pa kupuje "dobro vago" za vsak slučaj.
lp
cervus| janja512 je napisal/a: |
rag_doll, pri tebi gre verjetno za bramorja... tudi pri nas je že kar nekaj rastlin izginilo še preden so dobro pokukale na plano.... |
Bolj kot berem, kako zgleda, če je bramor na gredi, bolj se mi dozdeva, da je res. Bom poskusila nasvet s praznim litrskim kozarcem, zakopanim v zemljo čez noč. Samo da bom pol mojega prosila, naj to zrihta do konca
![]()
Spomladi si omisli na bližnjem drevesu ptičjo hišico z malo večjo luknjo kot jo rabijo siničke. Vanjo se bodo naselili škorci, ki ti bodo zanesljivo pobrali vse škodljivce, zlasti bramorje, iz vrta.
vikicaMoja čebula, ki naj bi jo pobirala kot svežo, ne gre nikamor, pognala lepo ravno cimo in tu obstala. Iz radovednosti je mož probal eno, a po čebuli okusa ni imela. Lahko kaj naredim, pognojim z domačim kompostom ?
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Peresniki z omako puttanesca