Elaphus, men se zdi, da je bilo lani tudi sicer s korenjem bolj ubogo.
rrr
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Elaphus, men se zdi, da je bilo lani tudi sicer s korenjem bolj ubogo.
rrrJaz sem ga pa lani imela veliko, rumenega in oranžnega. Semena pa sem kupila od različnih proizvajalcev.
Sem ga pa prvič shranila in sicer v gajbe z zemljo iz vrta in se zelo dobro obnese, res pa je, da je kakšen tudi črviv vmes, sam se splača, je zelo lep, kot bi ga iz vrta prinesla.
S semeni pa je res tko, da niso vedno vsa enaka. Zato jaz kupim različna.
Še nikdar pa nisem probala bio semen, me pa zanima kakšne izkušnje imate vi.
irena66Rimljanka, hvala za odgovor. Sem mislila, da imam to drugo, ja. Bom poskusila poiskati.
etaJaz bi vas pa rada povprašala ali kaj kupujete tuja semena preko spleta, kje in kako ste zadovoljni z njimi.
Rekla sem da moram najprej malo povprašati okoli preden kaj naročim, me že nekaj časa mika, ampak si ne upam, ker imajo plačilo s kreditnimi karticami, pa nebi rada svojo št. okoli dajala, nikoli ne veš kaj bo.
mlg
Jaz sem že nekajkrat kupovala pri tej spletni trgovini:
http://www.plantsofdistinction.co.uk/
Naročeno sem jim poslala po mailu-oni so mi poslali nazaj predračun z njihovimi bančnimi podatki,sem šla na banko nakazala kupnino in v roku enega tedna dobila naročeno-zelo zadovoljna!Poštnina je pa okoli 4.50€.Res pa so cene v funtih in moraš na banki menjat.Sedaj mi vsako leto pošljejonjihov katalog.
lp
anibas
Upoštevati je treba, da je v vrečkah malo semen (ni tako kot pri nas, ko moraš včasih pazit da ne poseješ preveč), pa tudi kaljivost je po mojih izkušnjah slabša. Ti nakupi so bili meni smiselni le za pridobitev kakšne nenavadne rastline, za kaj več pa pride veliko predrago.
LisaJa to je res,semena je v vrečkah manj-kupim tisto vrsto zelenjave,ki pri nas še ni na trgu
lp
anibasKer sem letos prvič posjala papriko in te vrste izkušenj nimam, mi lahko pomagate na : koliko zalivati zemljo ? oz. samo popršiti, na koliko časa ?
Hvala ![]()
![]()
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_26622.htm
Zanima me, ce ima kdo od vas tako mini toplo gredo in /ali rastlinjak in ce, kako se obnese?
Hvala.
lp lučkaMalo izven konteksta, pa vseeno: Lučka, lepo te je spet videti![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike