Mandljevi piškoti
Sem mislila da bom grah posadila zraven fižola, pa piše na škatli, da ti dve rastlini ne spadata skupaj?????
TekaNe tudi jih moraš pustit.
irena66| rosie je napisal/a: |
| Hiacinte so odcvetele. Za tulipane in narcise vem, da moram pustiti, da listi porumenijo, za hiacinte pa ne vem. Je tudi potrebno pustiti listje, ali ga lahko porežem? rosie |
VSEM rastlinam je nujno treba pustiti zelene liste, kako naj sicer naredijo zaloge hrane za naslednje leto?
| rimljanka je napisal/a: | ||
VSEM rastlinam je nujno treba pustiti zelene liste, kako naj sicer naredijo zaloge hrane za naslednje leto?
|
Kaj se pa naredi s čebulicami, ki se prej odtrgajo (oz. jih je kdo pohodil in polomil, kot v mojem primeru
)
Branka,recepta nimam,jaz jih pobiram vsaj dvakrat na dan.
Sem pa danes v Arboretumu videla začimbo kari.
Imate mogoče kakšne izkušnje z njo?
Pa nekje nazaj ste pisale o tem,da paradižnik preventivno škropite z mlekom.Zanima me,a samo z mlekom ali mu kaj dodate oziroma ga redčite s čim?
In seveda kako se to v praksi obnese.
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Hačapuri - gruzijski kruh