Moj vrt

Ajoj!! Evo, sem šla še enkrat prebrat..okej, zdaj razumem: dno, ki ga več ni in ki je obrnjeno navzgor, prekriješ z gazo in pritrdiš z elastiko, simpl k pasulj!! japaja

rimljanka
Tudi meni ni tale dež preveč po godu. Imam prave luže po vrtu. Mogoče pa začnem drugo leto riž gojiti . OleaSativa

Faca si, OleaSativa, res.

rimljanka
jaz tudi: na vrtu imam luže, v tunelu pa sušo. hehe baška
Ja dežja bi bilo zaenkrat prav dovolj. Bi imela pa eno vprašanje. Kadar zalivate s koprivami, so te nerazredčene ? Lep dan ! banana130
@banana130: Ko presadiš najprej tri tedne nič. Potem pa enkrat na teden. Jaz redčim: V kantico za zalivanje (10 l) dam en kozarec za vlaganje prevrelke iz kopriv. OleaSativa
Hvala OleaSativa. Prijetno vrtnarjenje še naprej ! banana130
Enako OleaSativa
Pozdravljeni! A mi lahko kdo pove, kakšno papriko sadite, pa kje jo kupite? Rada bi namreč, da mi na vrtu zrastejo velike paprike, vendar so sadike tako majhne (15 cm), ponekod pa vidim, da imajo ob papriki količke, ker je visoka po pol metra. Hvala in lep dan! Tanjika82

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti