Irena54 tukaj pišejo o plevelu
golubić
Toscanska panzanella
Irena54 tukaj pišejo o plevelu
golubićhttp://meteo.arso.gov.si/met/sl/agromet/recent/tsoil/
Temperatura zemlje, jaz čakam na 6 stopinj, da začnem na polno z brskanjem po vrtu.
Katrca11| golubić je napisal/a: |
| Zanima me ali se domače sadike dognojujejo -posejala sem paprike in paradižnike v plantella bio start,presadila v univerzalno .Če jih dognojujete s katerim gnojilom ?Hvalagolubić |
Bambusove palice za oporo na primer fižolu kakšne imate izkušnje in koliko sezon zdržijo. Prosila bi za vaše mnenjenje.
martinarimljanka hvala za odgovor
sem prebrala da je dobro jih božati in to delam vsak dan ,tudi mož jih občasno -te bodo utrjene ![]()
mislim pa da jih preveč zalivam-bom zmanjšala
golubić| megi je napisal/a: |
Bambusove palice za oporo na primer fižolu kakšne imate izkušnje in koliko sezon zdržijo. Prosila bi za vaše mnenjenje. |
Palice so zelo gladke. Če jih postaviš po 3 v piramido, je bolje, ali, če jih oviješ s kakšno vrvico. Če je zemlja zelo vlažna, začnejo že 2. ali 3. leto trohneti tam, kjer so v tleh.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Gravče Tavče ali Prebranac