Najlepša hvala za informacije o tisti napravi za odstranjevanje plevela. Z možem sva si jo ogledala in jo pustila v štacuni in ne, umazanih rok se ne bojiva.
rrr
Hoppy brioš
Najlepša hvala za informacije o tisti napravi za odstranjevanje plevela. Z možem sva si jo ogledala in jo pustila v štacuni in ne, umazanih rok se ne bojiva.
rrrLisa, poskusi z biokilom - zvečer, ko ni več čebel. Mogoče bo pomagalo, ni pa ekstremno strupen.
lp
cervusKje bi dobila stoletno čebulo (seme)? Pa še to, a je že čas, da poberem zimski česen? Malo že rumeni.
Za česen je še veliko prezgodaj.
Stoletno čebulo (seme) lahko kupiš, morda jo še imajo v Lidlu, pa Semenarna jo je tudi imela. Išči pod Allium fistulosum.
Danes sem gledala jagodne grmičke in na njih opazila takšne majhne bele kosmate madeže, cca 3mm. najprej sem mislila, da je plesen, nato pa se je zadeva začela premikati. Videti so kot kakšne mini gosenice, snežno bele, kosmate, res drobne. kaj bi to bilo?
čokoPozdravljene!
Mene pa zanima, kaj še v tem času sejete oz. sadite?
bi korenček še zrastel, če ga sedaj posejem?
Nekako mi že dve leti ne uspe vzgojiti korenčka. Vedno mi ga nekaj zvije. sejala sem ga v razmakih, pa vseeno ista pesem, pa vedno ga imam med čebulo.
Lep večer!
Tanjika82
Seveda je še čas, za skoraj vse: radiči, solate (ki ne gredo hitro v cvet, recimo sorta Canasta), nizek in visok fižol za stročje, grah, kumare, grmičaste bučke, korenje, peteršilj,....
| čoko je napisal/a: |
Videti so kot kakšne mini gosenice, snežno bele, kosmate, res drobne. kaj bi to bilo? |
Vataste ali volnate uši
rdkapicaTo bo to, hvala!
Kakšen nasvet za odstranjevanje? Domača slivovka redčena z vodo bo ok?
čokoŽelela bi en nasvet glede špinače. Letos sem kupila dve različni sorti, imen sicer ne vem. Moj problem je v tem, da najbrž nekaj narobe počnem. Požene lepo , vendar potem ne vmem kako naprej. Preden jo oberem že požene v cvet, kod da bi takoj podivjala, potem pa nimam kaj rezati, ker so listki čisto majhni. Če mi je katera pripravljena svetovati oziroma podati svoje izkušnje z gojenjem špinače bi bila zelo hvaležna.
Hvala v naprej
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hoppy brioš

Zviti krofi