Posoda za muffine

Leenča  

član od: 10.11.2008

sporočila: 1

tema odprta - 10. nov 2008 19:12 | ogledi: 6.457 | odgovori: 3

Pozdravljeni,

že nekaj časa po trgovinah iščem primerno estetsko privlačno "posodo" za shranjevanje piškotkov natančneje muffinov. Sladkosnedi prijateljici bi za rojstni dan spekla večje število muffinov in jih nato primerno shranila. Sama sem si predstavljala keramično posodo, lonec kaj takega, kot lahko vidimo v filmih. V več relevantnih trgovinah sem že iskala takšno posodo, vendar brez uspeha.

Mi lahko lepo prosim kdo svetuje, kje naj dobim takšno posodo, saj jih ne bi rada posadila v neko breizrazno škatlo.

Najlepša hvala za vsak nasvet in namig.

Prijeten večer še naprej.

lp

Leenča

dzeljan  

član od: 4.1.2004

sporočila: 79

10. nov 2008 19:32

V Rustiki lahko dobiš piškote v kar veliki in relativno lepi posodi (loncu). Sicer je prozorna in ni keramična, bolj je podobna posodam v katerih muffine spravljajo v barih. Ko poješ piškote (ki so mimogrede zelo dobri) ti posoda ostane. Čeprav ti si verjetno predstavljaš res ogromno posodo... Ta je velika, ampak not bi stlačil 6-8 tavelikih muffinov.

magnolija  

član od: 16.4.2006

sporočila: 688

11. nov 2008 9:22

V trgovinah z domačo obrtjo (npr. Čopova knjigarna) imajo lepe posode za piškote. Na žalost se ne spomnem imena avtorice, so pa bele in poslikane z razigranimi motivi. Vendar pa posoda ni tako velika, da bi vanjo spravila veliko mafinov. Je bolj za kakšno drobno pecivo. Lep pozdrav magnolija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti