Polnjene testenine

Po dolgem času zopet pozdravljeni!

--kupila sem si ogromne testenine /polže velike kakih 5 cm

sedaj pa me zanima če imate kako idejo kako to pripraviti , razmišljala sem o polnjenih testeninah vendar s tem nimam izkušenj , ima mogoče kdo kako idejo kako se tega lotit , s čim nafilat ...

vnaprej hvala za pomoč

tepka

http://www.kulinarika.net/recept/testenine/Polnjene_in_

rimljanka - zasebno mnenje

V prilogi zadnjega Nedela (19. 10. 2008) je recept za polnjene velike testenine, pa je na žalost nimam pri roki. Če te zanima, pa recepta ne dobiš prej, ga v nedeljo zvečer napišem.

LP

cervus
Jaz sem jih napolnila s skuto, začimbami in špinačo (mogoče je še kako jajce not padlo, se ne spomnim), dala vse skup s paradižnikovo omako v pekač in potresla s sirom pa malo gratinirala v pečici. njami, pa zelo hitro narejeno.

Ali pa z morskimi sadeži, i

Loni Makaroni
Lahko tudi z mletim mesom, ki si ga malo popekla skupaj s čebulo, česnom in peteršiljem. Napol kuhane testenine napolniš, jih postaviš eno ob drugo pokonci, seveda posodo prej malo namastiš, potem pa preliješ z bešamelom, potreseš s sirom in hop! v pečico na 180 stopinj za 30 minut. Lahko pa jih preliješ tudi s kislo smetano, ki si ji dodala jajce. daga
Jaz sem jih nazadnje naredila po zgornjem receptu, ki ga je prilepila Rimljanka, vendar sem školjke napolnila z mešanico različnih gob (jurčki in lisičke) in cottage cheese-om...in so bile zelo dobre.
vsem puncam se iskreno zahvaljujem za hitre odgovore nedela nimam nažalost , tudi nepoznam nobenega ki bi ga imel, tako, da se bom morala odločiti za eno izmed naštetih idej , ena boljša kot druga(prej se mi sanjalo ni kako bi to izvedla sedaj pa nevem z čim bi raje napolnila :) ) tako da bo morala pri odločitvi sodelovati tudi družina hvala ! lp irena tepka

t-baby, tiste v nedelu so čisto podobne Verinim, tako, da se ti ni treba sekirat

LP

cervus
no potem pa super tepka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti