Rabim pomoč! Rad bi kupil tajsko ribjo pasto oz. omako. Lahko je tudi kakšna spletna stran, kjer se jo lahko naroči.
fasulas
Temo je spremenil(a) fasulas dne 27. okt 2008 18:37:34
Rabim pomoč! Rad bi kupil tajsko ribjo pasto oz. omako. Lahko je tudi kakšna spletna stran, kjer se jo lahko naroči.
fasulas
Temo je spremenil(a) fasulas dne 27. okt 2008 18:37:34
Ribjo omako dobiš pri nas skoraj povsod, pri Tušu, mercatorju, v Intersparu, Leclercu, na policah s pripomočki ta tuje kuhinje.
Škampove paste pa pri nas še nisem videla, zato si jo zunaj - glej peugeotov post - kupim na zalogo, ali pa koga, ki gre na Tajsko, poprosim, naj mi eno ali dve prinese. Ravno imam dve sveži steklneički škampove paste doma. Ta tako ali tako dolgo traja, ker se uporablja v majhnih količinah.
Poleg limonine trave in galangala si omisli še koriander (listi in korenina), basil leaves in kaffir lime leaves, dajo te začimbe tisto piko na tajski hrani.
Mamamia
mamamiaPa če sem ribjo omako 14 dni nazaj kupila v Intersparu (Qulandia)??? In v Leclercu sem jo videla prejšnjo nedeljo. Ti jo kupim in pošljem?
Oyster oamko kupujem v trgovini, ki jo je navedel peugeto, okoli tri evre stane 750 ml steklenica, torej 2x ceneje kot pri nas. Tudi sojina je bistveno cenejša, jaz kupil tri litrski kanister, se hitro porabi. V isti trgovini imaš tudi škampovo pasto. Pa ne pozabi kupit praženega česna v teh trgovini, je super uporabna reč, da izvrstno aromo jedem.
Imajo tudi sušene rakove repke, ki jih Tajci kar precej uporabljajo.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci la collezione na bolonjski način

Bučna juha s kokosovim mlekom