Da še sama pristavim piskerček. Letos sem si kupila novega Appl-a in morem rečt da iz enega samega razloga. Nobena stvar me ne more namreč tako spraviti ob živce kot ta plastična škatla (računalnik), tako da je domače že skrbelo :D prej sem imela Acer-ja in samo sranje. Kar na enkrat prenehal delat, bil je še v garanciji in jaz veselo tovorim računalni tja (veselo zato ker ga dnevno potrebujem in sem bila zato 42delovnih dni brez njega, ker toliko imajo po zakonu časa za popravilo). Me potem točno 42dan pokličejo da je računalnik popravljen in da moram plačati še okoli 40€, ker to ni v garanciji-računalnik je skoraj pregorel zaradi prahu, pa sem ga imela samo na mizi, nikoli kje zunaj ali pa na kakem prašnem prostoru. Ampak moji živci so šli dnevno zaradi tega, ker imajo windovsovi opracijski sistemi toooliko virusov da mi je ali stalno oznanjalo v desnem kotu češ da je virus, potrebno prečistit, in zaradi tega potem vse skupja dela tako počasi, da si lahko skuham kavo medtem ko odpira en officov dokument.Z Applom tega ni, ni virusov (oz zelo malo), dela ko šus in tako prijazen je za uporabo. Polovico manj klikov in ukazov je potrebnih, včasih imam občutek kot da mi bere misli. Naložila sem si le offiice za mack-a, tako da lahko dokumente prenašam s klučkom na druge rač.. Da o tem kako ga lahko skrijem v eno navadno koverto in me ne vleče v levo ko grem po cesti niti ne govorim. Meni v glavnem ni žal, me pa moti da nekdo kritizira stvari, ki jih je morda 1x videl v trgovini, zares sprobal pa nikoli.
nitta