Čapa! Prvič slišim za takšen kozarec. Kje pa si ga dobila?
Če sama trdiš, da ukvarjanje z otroci in hišna opravila niso izgovor za tvojo nedejavnost, pa poglej na vse z bolj pozitivne strani. Pomisli na to, da tudi z opravljanjem hišnih opravil kuriš kalorije. Z otroci pa pojdi na sprehod, kar tudi pomaga. Vsako miganje je boljše kot poležavenje!Seveda pa si prizadevaj za to, da boš čimvečkrat migala tudi namerno. Jaz, kadar imam čas in če je lepo vreme (obojega je zadnje čase zelo malo) tečem okoli jezera v našem kraju. Najtežje je bilo začeti, se prepričati, da bom resnično šla...Ko pa sem šla 3x, pa sem se že bolje počutila in sedaj, če le imam čas, tečem zvečer. Včeraj sem imela sadni dan in sem imela 1. težave z lakoto (zaradi menstruacije) - karkoli si že mislite, ampak na mene hormoni resnično zelllloooooo delujejo - od doma sem šla nekaj pred 7. uro zjutraj in prišla domov nekaj čez 19. uro. Ponavadi bi bila totalno uničenaq, a odkar sem na tej dieti, imam veliko nveč energije in sem šla za 1 urco okoli jezera, pa še lakoto sem pregnala. Dan pa sem preživela aktivno in brez kapljice kofeina.
Splača se ločevat in migat :)