lep pozdrav!
u ste pridni s pisanjem. lepo lepo! jaz moje kuhanje omejujem na iste obroke - najmanj matrarije! danes imam Š dan, pa sem si nardila riževo solato z mešano zelenjavo (tisto iz vrečke), zabelila z kisom in bučnim oljem - odlično! le premalo sem kisala. dala v plastično posodo in nesla v službo.
dušan, ne rabiš jest enako kot za kosilo, ampak baje je bolje. jaz se večinoma držim tega. danes je moj 14 dan. jutri oh, ampak morm priznat, da se mi sladko sploh ne lušta. glede glavobola: gotovo je to odziv na spremembe, če ne drugega, že na to, da si omejil kavo oz. je nisi pil zjutraj. ljudje se po mojem niti ne zavedajo, kako zelo je telo navajeno na kofein! jaz za zajtrk pojem 2 sadeža, če pa sem fejst lačna pa tud ponovim. ampak to sem sedaj samo enkrat. se mi zdi, da se mi je želodec skrčil!
glede sladkanja kave: jaz jo sladkam z natrenom, pijem črno, razen na B dan. v majhnih količinah natren tudi ni tako zelo škodljiv. pač ne morem pit črne in še nesladkane, to bi bilo že mučenje.
ne tehtam se vsak dan ampak ponavadi na b dneve. po mojem bi me kap, če bi mogla vsak dan tehtnico zijat - če ne bi blo rezultatov bi obupala. tako pa se raje merim in se bolje počutim največji merilec pa so mi stare hlače!! dobim jih že gor, amapk malo na tesno! ko bojo šle z lahkoto gor je moja misija končana! do morja nekako bo že po mojem (24. julij).
septembra imate piknik?! potem se vam z veseljem pridružim....
hvala vam za vse! morda se bom spet počutila tako kot nekoč!
pa veliko sreče! predvsem ta novim, ta stare ste že itak prave prekaljene lisice!