Pozdravljene!Redno čitam ta forum in vam vsem,ki vstrajate držim palce.Pred časem sem že napisala sem,ma prvi strani foruma,da je moj mož s tole dijeto shujšal 30 kg.To je bilo pred dvema leti.Potem je začel normalno jesti in s časem tudi preveč.Tako se je kilo po kili spet zredil.Ker pa je imel težave z zdravljem,je moral spet shujšati,spet je s to dijeto shujšal teh 30 kg,in sedaj težo drži tako,da vedno pazi kaj je in k temu preživi vsak dan 1 uro na sobnem kolesu.Iz tega sledi,da tudi po koncu dijete ne morete jesti vsega kar si zaželite,vsaj ne v količinah,na katere ste bile navajene.Gre za to,da si tak način prehranjevanja vzamete za svojega in se tega držite kar se da.
Nekje na prejšnjih straneh ste razpravljale o juhah.V tej dijeti je dovoljena juha samo 1.dan in to čista,brez vsakih zakuh.
Jaz nisem od tistih,ki bi zdržala na dijetah,večktaz sem poskusila,pa hitro obupala.Sedaj sem z vami že 13 dni in imam -5 kg.Zelo mi pomagate indirektno.Vedno ko sem lačna si grem prečitat forum in dobim voljo nazaj.Hvala vam vsem in lep pozdrav

Sporočilo je spremenil(a) Zvezdana dne 24. mar 2004 15:46:18