Pozdravljeni!
V januarju ima moj oči 50. rojstni dan, se pravi, da praznuje abrahama. Z mamico'>o sma razmišljale, da bi mu naredili malo'>o presenečenje in sicer predstavitev v power pointu, prikaz njegovega življenja v slikah, od dojenčka in do'>o sedaj, ko'>o bo'>o štel 50 let. V mislih imam, da bi naredila malo'>o bolj zanimivo'>o verzijo'>o, pri nekaterih slikah bi zraven pripisala kakšne zanimive oziroma smešne komentarje. Predstavitev bi rada naredila malo'>o bolj zabavno'>o in ne tako'>o resno'>o. In sedaj nastoo'>o'>o'>o'>pi problem: V ozadje želim dati melodijo'>o, ki bi igrala skozi celo'>o predstavitev. Nikakor ne najdem primerne melodije, sploh se mi niti sanje ne katero'>o bi lahko'>o dala. Imam eno'>o melodijo'>o (iz ene druge predstavitve v power pointu) in sicer: ANDRE GAGNON- Lamour reve. Melodija je vsem (družinskim članom-razen očiju seveda, ker za to'>o ne ve) ful všeč, ampak smo'>o tudi vsi mnenja, da je malo'>o preveč "otožna" oziroma (pre)mirna.
Če slučajno'>o mogoče kdo'>o ve za kakšno'>o primerno'>o melodijo'>o, ki bi pasala v takšni predstavitvi, naj mi prosim sporoči.
Za kakršno'>o koli pomoč bom zelo'>o vesela, tudi če ima kdo'>o kakšno'>o novo'>o idejo'>o glede same predstavitve v power pointu.
Že v naprej se vam zahvaljujem za pomoč!!
LP, Mony
missmony
Temo'>o je spremenil(a) missmony dne 11. okt 2008 20:16:33