Tefal actifry
To bi tudi mene zanimalo. Imam Whirpoolovo pečico, ki je bila pri sosedu v akciji in sem z njo zelo zadovoljna, vendar pa mi hrustljavega krompirčka še ni uspelo pripravit. Prvič sem mislila, da sem natresla preveliko količino, pa sem naslednjič dala manj, pa je bil prav tako bolj skuhan kot pečen. Pišem za zamrznjen pomfri, svežega pa še nisem pekla.
Asja, prosim za pomoč. ![]()
Hvala.
Julija| alibaba je napisal/a: |
| Jelenčkova, pa je sodelavka tudi poskusila krompirček? Res pa je, da je to nekako enak princip kot pečenje v kakšni dobri ponvi, le da lopatka sama meša... in enakomerno zapeče... Sicer bodo pa sigurno kakšne akcije, p prek ebaya se marsikaj dobi ceneje... alibaba |
Ob nakupu tega aparata v Merkurju do konca novembra podarijo bon v vrednosti 40 €.
lp Saša| alibaba je napisal/a: |
| Asja, kako pečeš krompirček v MV? Tudi jaz imam crisp krožnik in obojestranski žar, sem poskusila kakšnih trikrat, očitno nisem dobila prave kombinacije in nisem bila zadovoljna... Sem pa delala po navodilu od pečice.... alibaba |
| Julya je napisal/a: |
To bi tudi mene zanimalo. Imam Whirpoolovo pečico, ki je bila pri sosedu v akciji in sem z njo zelo zadovoljna, vendar pa mi hrustljavega krompirčka še ni uspelo pripravit. Prvič sem mislila, da sem natresla preveliko količino, pa sem naslednjič dala manj, pa je bil prav tako bolj skuhan kot pečen. Pišem za zamrznjen pomfri, svežega pa še nisem pekla. Asja, prosim za pomoč. Hvala. Julija |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Pad Thai s piščancem