| alibaba je napisal/a: |
| A si mislila h kozmetičarki ker bom vsa mozoljasta od mastnega krompirčka iz friteze? Če vložimo denar v materialne dobrine, jih bomo še dolgo gledali po policah in tedensko brisali prah z njih... Predstava, ki ti ostane v spominu dlje časa, mora biti hudičevo dobra. alibaba |
Tefal actifry
Vendy, pa na kavo in nekaj sladkega v temnih odtenkih si pozabila, z Lidko sva si zlasti tega na ekspediciji - Dunaj imenovani - privoščili.
Loni Makaroni| Asja je napisal/a: | ||
|
Pekla sem na crisp 6 čut, ampak krompir je "skuhan" in ne pečen. Res je bolje v navadni pečici, čeprav traja malo dlje.![]()
Noben pomfri pečen brez ali z zelo malo maščobe, pa naj bo še tako zdrav, meni ni dober. Privoščimo si ga enkrat ali dvakrat na mesec in takrat ga spečem na klasičen način, torej v tisti kastroli z mrežico in s toliko olja, da skoraj prekrije krompir. Po kakšnih desetih minutah ga še malo prebodem z vilico in spečem da ima rumeno (ne rjavo) skorjico.
Že kakšno leto pa ne kupujemo zamrznjenega krompirja. Smo videli en video in nas je minilo.
Lejla13escada, jaz sem pa to razumela tako, da so prej redko pekli pomfri v olju, ko še tega aparata niso imeli. Tukaj pa se peče z zelo malo olja.
lp SašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.