17. sep 2017 21:45
Punce hvala vam,tudi sama delam drobtine iz starega kruha,samo danes ga nisem imela,sem pa rešila in šla k sosedi po drobtine in so marele že v skrinji.
Hvala vam!
17. sep 2017 21:45
Punce hvala vam,tudi sama delam drobtine iz starega kruha,samo danes ga nisem imela,sem pa rešila in šla k sosedi po drobtine in so marele že v skrinji.
Hvala vam!
17. sep 2017 21:58
Jaz sem danes dobila cel pladenj dežnikaric, ki so jih včeraj pozabili prinesti. Ampak so bile očitno že prestare in so čez noč splesnile in smrdele. Tako, da z odprtimi dežnikaricami ni za čakat. Škoda.
17. sep 2017 22:40
Glede na to, da je zadnje dni dež, so vse gobe polne vode, tako, da zelo hitro splesnijo oz. se pokvarijo. Jaz marele kar take dam v askrinjo. Zamrznjene spaniram (samo v moki in jajcu) in ocvrem.
lp
18. sep 2017 9:40
Moji tašči so čisto lepo preživele noč, jih je dala v vazo z vodo, tako kot rože.
18. sep 2017 9:46
Tudi jaz sem včeraj tri precej zaprte dala v kozarec in so danes krasne za porabit!
18. sep 2017 19:28
Pri nas pa smo dve pustili za naslednji dan kar zunaj na balkonu, pokriti s prtičkom, ki je potem naslednji dan lepo popil vodo, ki so se je bile napile dan prej ravno pred obiranjem, in so bile ravno prave. Čakale so na pletenem peharju, podloženim s papirjem in nato papirnimi briačkami spodaj in povrhu in niso nič splesnile v tem enem dnevu, pa so bile zunaj.
Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 18. sep 2017 19:29
19. sep 2017 13:28
Pri marelah je važno, da jih ne zlagate eno na drugo, da so kjerkoli na hladnem in čez noč ne bodo splesnele, seveda, če niso že prestare.
Mygrace
sporočila: 6506
19. sep 2017 13:30
Ta tehnika s papirnatimi brisackami pride marsikje v postev
19. sep 2017 22:37
Sem hotela posušiti bete, pa so na žalost splesnili, ker jih nisem najprej osušila, tako kot same dežnike. :<
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko