Čao,
joj, ta obliv iz bele čokolade je tudi zame prava nočna mora. Do sedaj mi ga je uspelo naredit ene dvakrat, vse ostalo je bil polom - od cukrastih kepic, do smrdljive trde gmote... vse mi je že ratalo.
Saj tako, da jo kakšen košček stopim v vrečki, da potem narišem kake črtice, še gre, pa tudi ni kake grozovite škode, če ne uspe, če jo pa topiš 200 g, pa se ti osmodi, je pa že malo huje....
Drugače pa, meni je uspelo sedaj spečt 5 vrst, cekine in cimetove piškotke moram špe namazat in prve tudi novoletno dekorirat, bo še kar nekaj dela. So mi pa cekini ratali res dobri, edino zadnja runda je čokoldane barve, ha ha.... no, saj če je to edini neispeh v letošnji praznični peki, bo to čist ok.
aja, pa še to, ko govorimo o peki piškotov - včeraj sem dobila po mailu ene 40 strani receptov za piškote. Ne moreš verjet - vsi iz kulinarike, tudi slike. Sem takoj prepoznala vaše mojstrovine. No, ena slika je celo moja.
In še to - ne vem kje sem že brala, da nekdo išče tiste modelčke za prepognjenjčke? No, imajo jih v Merkurju, se mi zdi da so Tescomini.
Lep pozdravček, S. (
http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)