Zanima me, kje kupujete zavesa. Kakšna? Kavlitetno in poceni, itak
Cena?
zvezda01
Zanima me, kje kupujete zavesa. Kakšna? Kavlitetno in poceni, itak
Cena?
zvezda01
4. okt 2008 7:04
Na Madžarskem! So enake kvalitete kot pri nas, pa pol in več cenejše. Tudi po meri zašijejo.
Je pa pri nas ena lušna privat firme, kjer imajo prav tako lušne, kvalitetne in različnih vrst zavese. Zašijejo po mer, vendar so meni absolutno predrage, ker vem ceno madžarskih.
Kyara
4. okt 2008 7:40
Nikjer, ker ne maram zaves Sicer pa imajo že narejene (in tudi zašijejo, ko kupiš tam v blago) v Obiju in Rutarju v LJ. Pa v Velani, kjer je pa malo dražje. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
4. okt 2008 9:41
Tudi pri nas nimamo zaves.Manj prahu,eno delo manj,lepi razgled,večji prostor,.. Na oknih imamo pliseje in se čudovito obnesejo,tudi cenovno,očiščeni so en dva tri,.. Lep deževen dan ATNES
4. okt 2008 12:37
tudi jaz sem antizavese :D edino v spalnici jih imava, ker mi nekako lepše/domače izgleda :) ycrna
4. okt 2008 12:38
aja, pa da na vprašanje odgovorim...v Ikei imajo milijon različnih vzorcev...simpatične so ni kaj, pa tudi cenovno kar dostopne. ycrna
4. okt 2008 13:58
Moji starši sešijejo zavese po naročilu in so veliko cenejše kot v velani.Stranka si samo izbere materjal za zavese bele in barvano s čipko ali brez čipe in potem se naredijo po naročilu in po meri. Zašijejo pa tudi razne prevleke za stole . izdelujejo pa tudi tende, želuzije, karnise,markize, in še več , ograje, vse kar je iz železa.Če kdo želi njihov naslov in telefonsko številko ga pošljem preko zs. kf Sporočilo je spremenil(a) klavdijaF dne 04. okt 2008 14:04:15
4. okt 2008 15:38
Letos smo se odločili za lamelne zavese. Nikoli več nič drugega. Praktično, lepo na pogled, pa še zaves ni treba kar naprej dol jemat in potem obešat nazaj. Res zelo praktično. LP! fakin712
4. okt 2008 17:06
Naše zavese smo dali delati v Velano. Imamo jih nekaj let in se še kar držijo. jedert
4. okt 2008 17:16
fakin712, meni bi se pa zdelo, kot, da sem v kaki pisarni........
rimljanka - zasebno mnenje
4. okt 2008 18:03
He he Rimljanka. Sem jaz najprej isto mislila, a zdaj je druga pesem. Nimamo tiste široke za pisarno, ampak ta ozke in malo barvastih vmes, da pašejo k pohištvu. Prej jih nisem marala, zdaj pa jih ne dam za nič na svetu LP! fakin712Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Čokoladni eklerji