4. okt 2008 19:57
No ja fakin, tudi lamele je potrebno sneti in oprati.
Tanja
4. okt 2008 19:57
No ja fakin, tudi lamele je potrebno sneti in oprati.
Tanja
5. okt 2008 15:51
zvezda01 poslala sem ti zs. lp kf
5. okt 2008 16:00
Jaz imam zavese iz Velane. Sicer so precej "drugačne", nore, vendar pa na trenutke mlce neuporabne
(oken ne morem odpreti na stežaj).
Moja mami ima zavese iz Aparta. So božansko lepe, pa tudi precej drage ("grajske zavese". Samo v jedilnici jih je za 6 pralnih strojev) ![]()
Tašča si je zavese naročila po katalogu in je zadovoljna (meni niso niti najmanj všeč).
Bratranec jih je kupil v Ikei. Meni so zelo lepe, pa še blazno poceni so bile.
Odvisno je, kaj si želiš, kakšen stil, ...
MM
5. okt 2008 16:51
| Tanja05 je napisal/a: |
No ja fakin, tudi lamele je potrebno sneti in oprati. Tanja |
5. okt 2008 17:54
Jaz sem jih prinesla iz Bosne,s tistega placa(sindikalni izlet)lepe z dvojno čipko,zašila pa sama.Me pa zanima ,kolikokrat na leto snamete zavese in jih operete.Me je malo fakinov post zmedel,da jih je pogosto.Jazdvakrat trikrat letno ,vmes pa jih posesam. lp goga
5. okt 2008 17:58
Gogad, jaz sem zavese prala zelo pogosto, ker imava oba z možem alergijo. Mož ima na žalost tudi astmo, tako da sem jih prala tam nekje na 14 dni. Kolegice pa perejo zavese različno. Ene vsak mesec, druge spet na tri mesece. Sem pa imela sodelavko, ki je zavese prala vsak teden. LP! fakin712Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Mini čokoladni hlebčki