član od 20044272 sporočil
anci, ko boš delala novo lutko brez folije, se dobro namaži s kako mastno kremo (recimo krema za ritko bi bila dobra) ali vazelino, da se ti ne bo mavec lepil na tiste male dlakice, ker sicer te bo cukalo, ko boš dala dol.
barbyslo, če ti zmanjka mavčnih trakov, pa bi rada takoj nadaljevala delo ali če bolj slabo z dinarčki stojiš, potem si lahko pomagaš tudi z raztrgano gazo ali razrezanimi starimi oblačili, krpami,... ki jih namočiš v mavec, ki ga narediš. Gre enako dobro, samo hitreje moraš delat, ker pač se mavec sicer strdi, predno uspeš vse trakove blaga namočit vanj in jih nanest gor.
Hehe, meni pa še na misel ni prišlo, da bi delala lutko z modrcem na sebi (res nosim pa v gl. športne, ki kvečjemu kaj potlačijo, dodajo vsekakor ne;) no, zdaj pa nosim te za dojenje, ki so še hujši kar se seksapila tiče, hehe. Čeprav je lubiju všeč to da se da odpenjat tudi spredaj;) Bom malo razmislila, ko bom delala lutko.
No, sem si shranila link - ker zdaj nekaj časa ne bom delala nobene lutke, ker nima prav nobenega smisla - vsak teden sem drugačna, pa tamala tudi. Edino lubija bi lahko naredila, ampak nečimrnež bi sigurno hotel prej shujšat pa se še nabildat;) (čeprav ima zame super postavico:)
Veri