Kako to misliš, ribaracarak: se boste, saj se boš tudi ti......... Ah, k vitezu Predjamskemu kanimo na obisk se povabiti....ampak, spomladi, zdaj bo v njega sobanah mrzlo....

Pecivo iz bučk
Kako to misliš, ribaracarak: se boste, saj se boš tudi ti......... Ah, k vitezu Predjamskemu kanimo na obisk se povabiti....ampak, spomladi, zdaj bo v njega sobanah mrzlo....
Tega graščaka bi šla pa jaz tudi pogledat, je fejst ko pes!
http://www.erazem.org/system/files/%252Fvar/www/web
Lp
cervus

Za ta firbčne, so tudi slikice že ![]()
| Jelenckova je napisal/a: |
| Ojla punce!Hvala Neni (mojemu sem povedala anekdoto o possibile how how-u, kak sma se smejala) za vse dobrote, pa rimljanki in Morski medvedki za prevoz in pecivo (ona ima tako zapleten avto,...vse neki piska Najpogostejši priimek včerajšnjega popoldneva je bil Jelen, zato bi prosila, da naslednjič pride še kakšna dinastija. |
Tudi z mojim sva se ful smejala Nenini anekdoti. Je sploh nisem mogla povedat, ker sem se tako smejala. Ampak ko Nena to razlaga... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mojemu avtomobilčki pa si bila všeč, zato je jamral, ko si ga zapuščala ![]()
In vi "Jeleni".... Na vas je prežala huda zver, pa še vedeli niste ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj škodaaa, da nisem prej vedela, da se dobite, če ne bi ziher prišla.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Ajdovi svaljki s kislo repo