| ZAČETNICA je napisal/a: |
| Jaz uživam v vrtnarjenju in pospravljanju. Ne boste verjele, ampak rihtanje plevela in sesanje je moja sprostitev, bolj kot če bi šla v savno, na sprehod... Me pa razkuri, ko moram vedno ene in iste stvari pospravljat, ki jih ne bi bilo treba (atijevi zokni v kuhni na tleh)... Začetnica |
Kako pa ve pospravljate stanovanje/hišo
atina, ![]()
![]()
.
Grem gledat, če nimata tamalidve kakšnih krastač v sobah
.
| anja27 je napisal/a: |
Ob tej temi še dve stvari: - nedavno sem v enem strokovnem članku prebrala, da je psihološki profil ženske, ki je obsedena s čiščenjem spolno nepotešena ženska. Po pisanju na tem forumu sklepam, da smo vse spolno potešene - torej hura za naše moške! - poznam primer družine, ki jim je prvi otrok skoraj umrl, ker je živel v sterilno čistem stanovanju (razkužena kuhinja in dude, pomivanje tal 2-3 krat na dan, varikina...) . Pač so mislili le na najboljše za otroka. Ko je bil star 6 mesecev, je imel tako oslabljen organizem (driske, nonstop bolan), da ji je zdravnica rekla, da ga mora nujno začet dajat v pesek, na travo in v blato, da se mu bo zdravje okrepilo. Torej se tudi v tej smeri pisarke na tem forumu nimamo kaj bati. Moja tamala ima (hvalabogu!, da bi le bilo tako) skoraj prazno kartoteko. LP
Prvi odstavek mi je še posebej všeč....(je pa tudi v drugem veliko poučnega). MamamiaAnja |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.