Imam eno mogoče malce nenavadno vprašanje, in sicer me zanima., če se lahko šipek uživa srov?
nuvi
Imam eno mogoče malce nenavadno vprašanje, in sicer me zanima., če se lahko šipek uživa srov?
nuvi
Kar je meni znano, bi si samo opekla prebavila oziroma ga najbrž nebi spravila iz ust. Ima namreč dokaj pokoče dlačice notri... lp
peterNo, tako zelo ogromne te količine ne morejo biti. Sploh pa je vitamin C v vodi ttopen vitamin, zato se odvečna količina odpplavi iz telesa (skozi ledvica, seveda), zato predozoranje in posledična hipervitamoniza tega vitamina ni možna.
Si pa (se strinjam z ibizo) ne predstavljam, da bi pojedla večje količine surovega šipka, sploh, če ga še ni dobila slana, ker je pač kisel in trpek.
rimljanka - zasebno mnenje
nuvi, ti mirno dodajaj šipek. Ni mi pa jasno, kako boš vse one dlačice vsak dan stran spravljala.....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Jabolčna pita s kokosom