8. sep 2008 18:02
Daga in Anemona, tudi vidve sta dovolj blizu Komna, če vaju mika en izletič do mameF!
8. sep 2008 18:02
Daga in Anemona, tudi vidve sta dovolj blizu Komna, če vaju mika en izletič do mameF!
8. sep 2008 22:32
Daga,ko bom šla naslednjič vajdovšno se ti oglasim na zs. Velikokrat se vstavim v Vrtovinu ,če si slučajno kje blizu. Lp Tudi do mameF,prav kmalu, ker se mi je pokvaril šivalni stroj.Se vidimo. anemona
8. sep 2008 22:46
Jaz sem ravnokar pribrzela na KulSlo... Uha, kakšen naporen dan je za menoj...
Skratka, jaz sem še vedno ZA. ![]()
![]()
![]()
![]()
Se bom pa prilagodila ali pa povedala, kdaj natanko sem fraj. Itak se da vse uštimat, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aja, pa jaz bi tudi mozarello, da ne bi pozabile... ![]()
8. sep 2008 23:52
No lidka, sem te pogrešala, nič glasu danes od tebe :))))))))))))) Ko boš vedela, povej, jaz imam načeloma 4. 10. čas...da združimo prijetno s koristnim :)
9. sep 2008 22:35
Danes sem jo videla v famili v stari Gorici. Anemona, tudi jaz bi rada obiskala mamoF, ker pa ne vozim, bi te štopala. Bo šlo? lp daga
10. sep 2008 8:20
Katka Lopatka, pišem na ZS. : ) lidka [sonce]
10. sep 2008 9:31
daga ko uredim urnik v službi ti sporočim in te" poberem" do krasa -ni problema. anemona
15. sep 2008 23:44
Torej, 4.10. se gre v Komen. MamaF, se vidimo, poskusi še koga skup zbobnati, ostale punce, ki ste se menile, pa se tudi organizirajte...mislim, da bo super.
16. sep 2008 1:15
Upam, da bo lepo vreme, trgatev bo predvidoma že zdavnaj mimo, bomo lahko degustirale mošt, pa kak sprehod naredimo....če ste za to torej v Komen na Vaški sejem (saj ni prav velik, je pa luštno:)). mamaF - Mojca
16. sep 2008 8:31
Ja, ja... itak da gremo!!!!!!!! : ) lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Bretonske palačinke