Koliko pulta?
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Atina, če hočeš še malo "medkuluturnega" dialoga - napredno uporabo bideja so pa potem prakticirali v javnih hišah (se tudi v Millerjevih delih to omenja) in sicer tisti bide s curkom navzgor, da je ženska, čim je njena stranka odšla, uporabila bide in je curek vode navzgor spral vse oziroma čim več sledi njene prejšnje stranke. Kar je bilo tudi eno redkih sredstev proti spolno prenosljivim boleznim in tudi kot kontracepcija se je obneslo... Tudi če boš kdaj spet gledala kultni Zadnji tango v Parizu, dogajanje je postavljeno v eno obskurnho hotelsko sobo - v tako, kjer računajo najem na uro - in tam tudi kraljuje bide... |
Zadnji tango v Parizu se dogaja v stanovanju, ponujenem v najem, vsekakor za dalj, kot samo kakšno urico. Oba protagonista ga želita najeti. Ali je prostor mračnjaški in kaj v njem dominira je seveda stvar percepcije.
Citati so načeloma boljši, če so vsaj približno točni.
nola
| lesnik je napisal/a: |
| Vse tiste, ki ne veste, kako bi uporabljale bide, naj vprašam: a se greste potem po vsaki veliki potrebi stuširat al kaj? Pri nas smo navajeni, da se umijemo v bideju. Pa ne da natankamo vodo notri in se potem namakamo v umazani vodi. Pod tekočo vodo, da ni bakterij. In smo ves čas čisti in se fajn počutimo. lesnik, http://lesnik.moj-album.com/ |
| Atina je napisal/a: | ||
|
Ja, očitno je ene 95% ljudi n svetu tovrstnih packov...sem med njimi ![]()
| lesnik je napisal/a: |
| Vse tiste, ki ne veste, kako bi uporabljale bide, naj vprašam: a se greste potem po vsaki veliki potrebi stuširat al kaj? Pri nas smo navajeni, da se umijemo v bideju. Pa ne da natankamo vodo notri in se potem namakamo v umazani vodi. Pod tekočo vodo, da ni bakterij. In smo ves čas čisti in se fajn počutimo. lesnik, http://lesnik.moj-album.com/ |
Zelo dobra razlaga uporabnosti bideja. Očitno je, da ga midva ne potrebujeva, ker si ... no, ker sva packa!
Hvala.
Dilema je še shramba. Bomo videli, večinoma pa mi vsi odsvetujejo, da jo podrem.
Glede menstruacije maš pa prav, sem ga tudi kdaj uporabila, ko sem bila mlajša (kakšna nezgoda)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Evitine Jakobove pokrovače

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako