ali se splača?kako je s tem?
srcektorta
ali se splača?kako je s tem?
srcektorta
Banke imajo različne obrestne mere. Pozanimaj se, kako je na tvoji. Večinoma se bolj splača vzeti kak kredit...
jasnaTudi jaz se pridružujem mnenju Gaje 1 in Katarine K- nikoli več povečanega limita ,še kartico imam samo maestro in mercatorjevo piko ,za nabiranje pik,še plačevat nočem več z njo!Sem tudi rabila pomoč ,da sem se skopala ven!Potem raje kredit ,če ne gre drugače!Nočem se več sekirati iz meseca v mesec kako pokriti....!
lep večer
marjeta10Jaz osebno nobenih limitov! Ko sva se selila, sem si ga povišala, potem pa nikoli ven iz njega. Morala sem se resnično ful disciplinirati, da sem se potegnila ven. Od takrat pa: nobenih limitov. Kolikor imam, toliko imam. Če že res nuja, potem raje gotovinski kredit.
AnjaProxima, ti dam popolnoma prav glede izbora bank. Pa ne samo pri bankah, tudi pri izdelkih, ki imajo vse polno reklam
.
Kar se limita tiče, za res kratkoročne je meni ustrezna rešitev. Ko ti zmanjka malenkost recimo pri nakupu avta in da potem disciplinirano zategneš pas in čimprej vrneš. To, da bi bila v stalnem povečanem limitu - ni šans, so obresti preveč oderuške.
He, sem ravno pred kratkim prebrala tole misel: banka ti posodi dežnik, ko sije sonce, in ga zahteva nazaj, ko dežuje ![]()
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Marmorni kolač