Kje pa najdete špagete, pakirane po 250 g? A niso vso po 0,5 kg, nekateri pa celo 1 kg?

Gratinirani svaljki
Kje pa najdete špagete, pakirane po 250 g? A niso vso po 0,5 kg, nekateri pa celo 1 kg?
vendelina jr, po moje pa 500 g. Sem toliko povečala fotko, da se vidi prebrat, čeprav je malček meglena.

rimljanka - zasebno mnenje
Dober pakunga je pakunga, kolk piše gor, tolk je tudi noter. Za nenormalno požrešne itak nobeno merilo ne pomaga, prav tako je za njih vsak pica premala.![]()
Jaz si vedno pomagam s knjigo Kuharstvo. Učbenik za gostinske šole, Enkrat sem jo našel v državni založbi. Smo že debatiral o njej. V njej so normativi za vsak obrok. Količine so res točne.
MatjažJaz pa sem opazila, da je čist od špagetov odvisno koliko jih potrebujem, pa od tega če so priloga (k mesu) ali glavna jed (naprimer z drobtinami, jajcem,... ). Za 2 odrasla in enega otroka skuham cca 21 dag testenin. Z rižem je podobno.
marelicaTestenin v 250 gramskih pakiranjih je malo morje, trenutno imam doma Barilla Emiliane tagliaitelle, pa moje bio variante so večinoma v 250 g paketih.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Hummus namaz