Hmm, zares me zanima, če je kdo že kdaj pripravljal čokoladni founde? Kaj so njegove skrivnosti, dodatki, da bi bil čimboljši, čimbolj sladek?![]()
![]()
Piha Piha
Hmm, zares me zanima, če je kdo že kdaj pripravljal čokoladni founde? Kaj so njegove skrivnosti, dodatki, da bi bil čimboljši, čimbolj sladek?![]()
![]()
Piha Piha
30. dec 2002 19:52
nekaj sem že našel, a je to to? Čokoladni fondue Sestavine: 3 tablice čokolade 10 g margarine 6 zlic sladke smetane 50 g rozin 500 g sezonskega sadja biskvitni piškoti in drugo drobno pecivo. *ZA ODRASLE - 4 zlice ruma Pripomočki: Namizni gorilnik, keramična posoda za fondie Priprava: 1. V vodni kopeli razpustimo čokolado, margarino in smetano. Posodo postavimo nato na namizni gorilnik; plamen ne sme biti premočan. 2. V čokoladno zmes zamešamo rozine, za odrasle tudi rum. 3. Pripravimo na kose narezano sadje in pecivo. Sadje in pecivo pomakamo v vročo čokolado. Dober tek! Piha Piha
31. dec 2002 11:16
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla