Poslovni Klik (ProKlik) recimo ne omogoča pregleda porabe na kartici pa kao dajo nase, tako da...
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijePoslovni Klik (ProKlik) recimo ne omogoča pregleda porabe na kartici pa kao dajo nase, tako da...
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeVendelina: tudi poslovno kartico je fino zlorabiti. Oboje so jabolka ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijePri ProKliku je res možno spremljanje samo promet in stanja po poslovnem računu (poslovna kartica) in stanja kreditov, ne pa tudi prometa/stanja poslovnega Mastercard... Mislim, da so v fazi uvajanja tudi tega...
Pri Kliku za fizične osebe pa si lahko fino nastaviš razne zaščite. Samo navodila na bančnih straneh si je pa treba prebrat, da jih znaš uporabljat...
Novejše kartice, ki so jim dodali čip, pa zagotavljajo dodatno zaščito.
Moj osebni bančnik na SKB je bil še tako dober, da mi je povedal, da se da kartice (mislila sem, da sem izgubila denarnico in to ravno med vikendom in prazniki) začasno preklicat. Denarnica se je kasneje našla na tleh v moji pisarni (nismo imeli kakih pedantinh snažilk). Kartice pa so bile po preteku 72 ur ponovno aktivirane. Hec je pa bil, ker mi niso povedali, da se moram potem s kartico zglasiti na banki, da mi jo potegnejo skozi čitalec. In je v trgovini, ko sem hotela z njo plačati, napisalo, da mi jo je treba odvzeti. Skoraj sem se v tla vdrla.
Od takrat dalje imam zavarovane ne samo kartice, ampak tudi ključe avtomobila, gsm aparat.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Bolj enostavno in poceni ne gre