Jelenčkova praznuje

Skoraj bi pozabila: želim ti Maldive, pa dobre čevapčiče. Začetnica
Vsem slavljenkam in slavljencem iskrene čestitke, pa še na veliko lepih skupnih trenutkov na Kulinariki! helenag

vse naj naj vsem

Majda

Vsem, ki danes praznujete, vse najboljše in obilo kulinaričnih užitkov

Dušanka
Draga moja! Da ti še tu čestitam ....tematiki te strani primerno..... ŠE veliko kulinaričnih dosežkov sladke in slane vrste!!!!! Aja, pa na kavico iz novega kofimejkerja pridem kmalu!! njami Kristina KristinaG
ZAČETNICA je napisal/a:
Draga moja, za tvoj rojstni dan ti želim vse najlepše, kaj več bom pa osebno povedala...

Pa upam, da me ni kdo že prehitel.

Sicer pa želim vse najlepše tudi ostalim, ki danes praznujejo.

Začetnica
No, sedajle imam malo časa, da se posvetim, vam, mojim cyber prijateljem. Hvala iskrena hvala vsem za lepe želje in čestitke. Sedaj pa, ZAČETNICA, maščevanje se pripravlja veš,...imam še nekaj mesecev časa, da se nekaj spomnem. Ja, drugič pa še prosim kaj naroči, če me že kličeš v službo Hvala vsem, pa lep dan. Jaz grem pa na čevapčiče:) Jelenckova

Vsem, ki praznujete: uživajte, lepo praznujte in se pustite razvajati.

Gobica
Jelenckova, vse najlepše in najboljše! Balenka
Tamalaursa, tudi tebi se najlepše in najboljše! Balenka
Jaz sem tako grozna. Cel dan samo na sebe tuhtam, da bi pa še ostalim rojstnodnevnikom na današnji dan čestitala, tisto pa ne,... Torej, vsem današnjim želim vse vse najboljše! Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti