4. maj 2010 9:40
ali ima katera lonec iz aluminijive zlitine (ta ki je sedaj v akciji) in kako je zadovoljna z njim. Ga je katera preizskusila tudi za pečenje v pečici, ali se silikon res ne poškoduje. Lp, anitram1
4. maj 2010 9:40
ali ima katera lonec iz aluminijive zlitine (ta ki je sedaj v akciji) in kako je zadovoljna z njim. Ga je katera preizskusila tudi za pečenje v pečici, ali se silikon res ne poškoduje. Lp, anitram1
4. maj 2010 12:23
Jaz imam en tak lonec. Super je za kakšno rižoto ali kaj podobnega. Bolje kot navaden teflon. V pečici pa še nisem pekla.
Atina
4. maj 2010 13:25
Jaz ga imam. Preizkušen na dveh različnih štedilnikih in v pečici. Super je, silikon se nič ne poškoduje. navsezadnje se tudi silikonski pekači ne:)
25. avg 2014 10:28
Živjo,
mene pa znaima, če je kdo v zadnjem času kupoval ta pladenj s snemljivim obodom. Sama imam Hoferjevega in bi ta teden nujno potrebovala še enega. Zanimajo me predvsem kakšne ugodne variante.
Hvala in lep pozdrav,
Urška
urška_k
27. avg 2014 14:50
jaz ga imam, praktično nerabljenega, sem ga prejšnji teden potegnila iz police in veselo pripravila testo za v pečico..seveda pekač ni šel vanjo...
neika
15. feb 2015 16:25
Naj spomnim tiste, ki še niste zasledili, da je zopet v Hoferju prodaja pekačev z uravnavanjem-več oblik.
branka
17. feb 2015 9:46
Jaz sem ga kupila, za darilo.
Bom videla, kako gre s tem :)
ankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Jabolčna pita s kokosom