prenova gostinskih lokalov! gostinci pozor!

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

tema odprta - 12. avg 2008 14:44 | ogledi: 7.093 | odgovori: 3

Spoštovani obiskovalci, spoštovani gostinci

Strani za tiste, ki radi kuhajo redno posodabljamo. Tisti, ki pa nudijo pripravljene jedi, torej gostinci, do zdaj niso bili deležni dovolj pozornosti. Tega je zdaj konec, saj že nekaj mesecev intenzivno pripravljamo spremembe na tem področju.

Odločili smo se, da bomo v bazi imeli le tiste lokale, ki plačajo članarino. Ni denar edini razlog za to! Tisti gostinec, ki plača članarino, je aktiven na internetu in bo svoj vpis posodabljal. Tisti, ki je lokal vpisal brezplačno, je nanj pozabil, podatki so zastareli. Prav groza nas je, koliko "okostnjakov" smo tako tovorili. Torej gostilne, ki jih ni več ipd.

Odločili smo se, da je bolje imeti manj lokalov, ampak tiste aktivne na tej strani. Danes smo ostale lokale umaknili in začenjamo vse na novo. Uvajamo torej gostinski Plus paket!

V kratkem bo prenovljen tudi seznam lokalov. Izboljšano bo iskanje, saj bodo obiskovalci lahko iskali lokale tudi glede na delovni čas, opise ipd. Kot pa smo že napisali, se bliža tudi veliki gostinski portal!

GOSTINCI POZOR!

Prenovili smo vaše predstavitve. Povečali smo število informacij, ki jih bo obiskovalec izvedel na vaši strani. Poleg pisanja obvestil imate novo možnost gostinskih foto albumov. Pokažite svoje jedi, slike lokala, dogodke. Zadnji albumi se bodo predvajali na posebnem gostinskem portalu, ki je trenutno v delu. S tem, ko lahko pošiljate obvestila in na enostaven način priglašate slike, ne potrebujete nujno niti lastne spletne strani. Gostinci boste dobili tudi svoj podnaslov na kulinariki! Prvi član z novim naslovom je Gostišče Barbara njen spletni naslov pa je http://barbara.kulinarika.net

Nič več ne bo težav in zamud s plačili, da boste redno obveščani o statusu vašega lokala in opozorjeni pred potekom članarine.

Poleg novosti, kot so vinska ponudba, opis poti do vašega lokala, imate na voljo tudi vse, kar ste imeli prej. Torej pisanje obvestil, naročila in podaljševanje z Moneto ipd.

Vpišite svoj lokal že danes! Vnesite fotografije (pomanjšajo se samodejno, obrnete jih lahko preko spletne strani, vsaka slika ima lahko svoj opis).

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

17. sep 2008 14:56

Ja trenutno ne dela. Sicer se mora gostinec posebej prijaviti in povedati kako zeli imeti ime poddomene. Pisite mi prosim na ZS in sporocite kako zelite imetii poddomeno. Jutriupam da boom ze odpravil  napako.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

darja7  

član od: 19.9.2009

sporočila: 1

19. sep 2009 8:15

Ja trenutno ne dela darja7

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti