Pečenice na leči
| kristy je napisal/a: |
| Oj, Ognjič... Ti bom že dala udobje |
![]()
![]()
imam lepo in uporabno pahljačo (ker sem jo kupila v Monte Carlu, je seveda tudi nobel
), če bo sila oz. če se bosta utapljala v potu delovne vneme, pridem brezplačno mešat zrak okoli vaju ![]()
![]()
. Upoštevati morata le to, da ne maram hribov.
Tole me je pa res zbodlo v oči:
2447 J017039 KEMIJSKI INŽENIR VII/2 VII/2 0 30 40 v primerjavi z:
1653 G027018 NOVINAR KOMENTATOR VII/2 0 41 51
Pa še nekaj cvetk se najde.
m.m.| zoja2 je napisal/a: |
| Napredovanja so po novem pravilnku odvisna od uspešnosti. Ocenjuje neposredno nadrejeni. zoja2 |
| mmiikkii je napisal/a: |
Tole me je pa res zbodlo v oči: 2447 J017039 KEMIJSKI INŽENIR VII/2 VII/2 0 30 40 v primerjavi z: 1653 G027018 NOVINAR KOMENTATOR VII/2 0 41 51 Pa še nekaj cvetk se najde. m.m. |
Velja samo za novinarje TV SLovenija in radijce, ostali so na trgu in zanje ti razredi ne veljajo.
O nesorazmerjih pa bi lahko še veliko drugega rekli, nekaj razlik je prav ponižujočin in nerazumnih. Odvisno je bilo tudi od sposobnosti pogajalcev...Mamamia
mamamiazadnje sporočilo je že kar nekaj časa nazaj; vseeno me zanima, če mi lahko kdo kaj pomaga okoli prevedbe delovnega mesta poslovni sekretar?
Tittahec je v tem, da nisem bila prej v JU, napredovanj nimam, trdim, da nimam plačnih nesorazmerij pa so mi jih vseeno "pripopali". Trdim, da sem oškodovana itd. in se potikam od Ministrstva do Sindikata, da bi mi dali en sam ušiv pismen odgovor, kako je prav, da v zavodu oz. delodajalcu dokažem zmoto.
TittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečenice na leči

Šahovnica