Zanima me, ali je katera že delala torte s kupljeno kremo od dr. Oetkerja. Prosim za vaše izkušnje.
Hvala
slavcek
Zanima me, ali je katera že delala torte s kupljeno kremo od dr. Oetkerja. Prosim za vaše izkušnje.
Hvala
slavcek
Uporabljam jih včasih, kot dodatek kremam, ki jih delam sama in se kaj sfiži, in so čisto ok. Če se pa mudi, podobno kot je napisala limnol, je glavnina krema iz vrečke, ki ji obvezno še kaj dodam (prepražene lešnike, smetano ali maslo, sadje, čokolado ...). Mamamia
mamamiaČe potrebuješ še bolj čvrsto kremo, daj nekaj žlic tekočine manj, kot piše v navodilih. Če pa se ti vseeno zdi še premalo čvrsta, lahko goljufamo še malo in dodaš malo šlag pene (sladka smetana v prahu). Tudi to smo že počeli, ko se je mudilo (se mi je torta sinu za rojstni dan razletela na vse konce in kraje eno uro, preden se je družina zbrala pri kosilu, pa smo se naučili, kaj je to prva pomoč...)
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami