Živjo, ker je bil prej v planu en recept sedaj pa je fešta odpadla me zanima kam naj sedaj z 2 tavlkima kislima smetanama? (nekaj na hitro)
hvala :)
maserka
Živjo, ker je bil prej v planu en recept sedaj pa je fešta odpadla me zanima kam naj sedaj z 2 tavlkima kislima smetanama? (nekaj na hitro)
hvala :)
maserka
18. jul 2008 19:04
Lahko narediš orehovo rolado, ki jo namažeš s kislo smetano, v sredino pa daš banano. Mislim, da je recept nekje v bazi, ga boš lažje našla kot jaz. Je pa to enostavna in hitra sladica. Drugega mi trenutno ne pride na misel. lp delfincek35
18. jul 2008 19:11
Čokoladni biskvit, razreži, namaži z marmelado, namaži s kislo smetano, pokrij, čokoladna glazura in voila. Atina
18. jul 2008 19:57
tudi jaz naredim orehovo rulado - 8 jajc, 8 žlic sladkorja, 10dag orehov , spečeš in namažeš z kislo smetano. najboljša rolada! tanjaj
18. jul 2008 19:58
če ne pride v poštev nič drugega jo daj zmrznit, anitram1
18. jul 2008 20:08
Pehtranov biskvit iz baze, ki ima za nadev kislo smetano. Naši pravijo, da je še boljše od pehtranove potice. Ninja24
18. jul 2008 20:55
Mehki flancati iz baze, Skutino pecivo za požrešne sosede, ...lp pero
18. jul 2008 21:11
kumarična solata s kislo smetano, da ne boste samo sladko jedli....lahko pa masovnik narediš...ali pa stroji fižol zabeliš s kislo smetano...
19. jul 2008 9:26
hvala punce/fantje grem danes v akcijo, bo verjetno solatka s kumarcami pa rulada .... maserka
19. jul 2008 14:04
Kisla smetana obstoji v hladilniku tudi par dni čez rok- preverjeno, se ne pokvari! galja
19. jul 2008 14:16
Lahko jo tudi namažeš na kruh, meni je to zelo dobro.. tadeja 13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Piščančja juha s tortelini