| Ognjič je napisal/a: | ||
A kr tako javno ti zdej z ljubkovalnim imenom eno sramežljivo in boječo žvalco ogovarjaš Ognjič |
Ma Ognjič, saj veš, kako je s tem pouhkom, tako plah in se skriva, da komaj čakamo, da kakšno da od sebe...
mamamia| Ognjič je napisal/a: | ||
A kr tako javno ti zdej z ljubkovalnim imenom eno sramežljivo in boječo žvalco ogovarjaš Ognjič |
Ma Ognjič, saj veš, kako je s tem pouhkom, tako plah in se skriva, da komaj čakamo, da kakšno da od sebe...
mamamiaHe, proxima, če bi bila pa z nami tam, bi si pa še za dalj časa zapomnila te kraje, A ne, Ognjič? ![]()
![]()
| proxima je napisal/a: |
| Meni sta za vekomaj ostala v spominu delta Neretve s pomarančnimi nasadi in mestece Metkovič.lp, proxima |
Meni tudi.
Ognjič| rimljanka je napisal/a: |
He, proxima, če bi bila pa z nami tam, bi si pa še za dalj časa zapomnila te kraje, A ne, Ognjič?
|
![]()
![]()
, ja!
Ognjič
| mamaF je napisal/a: |
| Ežoj, kljub temu, da komaj, komaj čakam moj "južni otok", so se mi kar sline pocedile ob tvojih načrtih.Bi si želela, da čim več poslikaš, pa naložiš v album, ko boš doma....da se mi bodo sline cedile še naprej!Res lepo se imej!mamaF - Mojca |
Misliš, da nam bo pokazal potek sončnega mrka? Po moje bo pozabil na nas...
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Tajski rdeči curry